Tjena! 👋 Det är jag som är Robin.

robin

Jag och familjen flyttade in i vårt hus hösten 2014 och då fanns det i princip bara ett hus och en enorm häck runt hela tomten. Gräsmattan var mer en grönaktig platt yta med mycket mossa och annat växande, som jag kanske inte skulle klassa som gräs idag. 

Sakta men säkert har vi sen dess grävt rabatter, trädgårdsland, planterat ungefär 30 träd men framförallt har jag omvandlat den gröna ytan till en gräsmatta som jag trivs med. 

Från början var det lite krångligt att hitta all information jag tyckte jag behövde för att ta mig vidare men ju mer jag lärde mig om varför saker fungerar som det gör så kunde jag börja ta beslut kring vad jag behövde göra, vilka verktyg och maskiner som jag faktiskt hade nytta och vilka produkter på marknadens som jag tycker ger bäst resultat inom de förutsättningar och krav som jag har.

Är det någon lärdom från de senaste fem åren som verkligen förändrat min inställning och mitt sätt att ta hand om gräsmattan så är det att det inte är en helt felfri, ogräsfri gräsmatta jag är ute efter här hemma. Från början ville jag ha en perfekt gräsmatta – en sån där som ser ut som konstgräs men över tid och när jag insåg vad som krävdes så ändrade jag mig. 😎 

Nu handlar min gräsmatteskötsel om att jobba tillsammans med naturen och skapa system som hjälper mig att få en så fin gräsmatta som möjligt med så lite input som möjligt. Om det är något som du tycker verkar intressant, så är mitt material helt rätt för dig.

Jag kan hjälpa dig på lite olika sätt:

  1. Prenumerera på nyhetsbrevet för tips och trix om gräsmatteskötsel.
  2. Kontakta mig för personlig rådgivning om din gräsmatta

Om avsett om du är här för att du behöver hjälp med din gräsmatta eller bara vill lära dig mer om gräsmatteskötsel så är jag väldigt glad att du är här. Hoppas du hittar det du söker.

Vi hörs!

/Robin Hedström